TORNA EL MOTOFEST VINTAGE A CERDANYOL

 

El Motor Club Cerdanyola per segon any consecutiu, organitza una de les activitats destacades de la Festa Major del Roser de Maig a Cerdanyola. en aquest cas es tracta d'una trobada de motos classiques "Motorfest Vintage" que tornarà a tenir lloc la matinal del diumenge dia 5 de maig, en el mateix escenari que l'any passat el Parc de Xarau, tot i que esperem que aquest any el temps ens respecti una mica més!

Aquesta trobada expossició de motos classiques, va acompanyada d'un seguit d'activitats com musica en directe, unes petites zones de trial indoor, una zona de venda de productes, l'espai del bar/restaurant amb botifarrada inclosa i on podreu veure en directe les curses del campionat del mon al circuit de Jerez.

El horari d'arribada estara entre les 8 i 9 del mati, a les 10 s'obrirà la zona de trial, els horaris de les curses 11 Moto3, 12:20 moto2, i 14:00 motoGP, per ultim a les 13 hores tindrem vermut amb swing...

Obsequis per els participants, lliurarem d'un seguit de premis per la moto més antiga, la que vingui de més lluny, i el club o entitat que participi amb més motos.

Informació i inscripcions a la web o enviant email activitats@mccerdanyola.cat

NOTICIES DEL MOTOR CLUB CERDANYOLA

FES-TE SOCI

El Motor Club Cerdanyola (MCC), obre les portes a tothom que vulgui participar de l’activitat social del club que engeguem, en breu anirem buscant i trobant avantatges pels associats, en forma de descomptes en botigues especialitzades, serveis o poder participar en activitats del club amb millors preus, com sortides, excursions, sopars, xerrades, festes, etc... tot relacionat amb el mon del motor a la ciutat!!!

Si no et fas soci es per que no vols... El primer any son 50€ (30€ d'incripció + 20€ quota anual) en el cas del segon familiar no te que pagar l'incripció i per tant seràn 20€ la quota anual, els fills menors de 18 anys entren dins del carnet de soci dels seus progenitors, tot i que si es sol·licita podran tenir numero de soci asignat i el carnet corresponent. 

NEIX EL MOTOR CLUB CERDANYOLA

Tot i que portem més d'un any treballant per fer realitat la constitució del nou MOTOR CLUB CERDANYOLA, hem estant present a molts actes de ciutat com la Festa major del Roser de Maig amb la baixada de carretons, la festa de Sant Martí amb la concentració de cotxes clàssics del programa de Cerdanyola Radio "Cop de Gas", o com a membre de l'AEC, participa amb la Fira de l'Esport amb un circuit de Karts infantils.   Finalment el divendres 2 de juny, varem fer l'acta de signatura i constitució del club, en un sopar on varen participar unes 20 persones, i on es va decidir el primer President del club, que recau amb el Jordi Renú Espada, que tindrà un mandat de quatre anys, en aquest temps es vol donar a conèixer l'entitat i començar a fer un calendari d'activitats de motor a la ciutat.   La seu social del Club, estarà en una zona dins de l'emblemàtica Masia Cordelles de la ciutat, però l'accés serà per el carrer de la Clota (antic Can Pallares) s/n, l'espai encara no s'està remodelat del tot, però en breu s'intentarà deixar en condicions per fer la inauguració oficial.